Anahtar Teslim Insaat Sozlesmesi -Kooperatif Danismani Mali Musavir Kemal Ozmen

Şartlar:
Madde 3-
3.1- Yüklenici, öncelikle kooperatifin onayladığı ve ilgili belediyece tasdik edilmiş olan mimari ve statik projeye uygun olarak; inşaatı, işbu sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 20 (yirmi) ayda tamamlayacaktır. Ancak hafriyat ve kazık inşaatı bu süreden sayılmayacaktır.
3.2-Bu işle ilgili kooperatif, yükleniciye işlerin kamu kurum ve idareleri nezdinde yürütülmesi ile ilgili vekaletname verecektir.
3.3- İskân alınması hariç, işin başlangıcında ve uygulama sırasında doğacak tüm masraflar yüklenici tarafından karşılanacaktır.Yapının tamamlanmasından sonra kurulacak kat ittifakı giderleri yükleniciye, iskan (yapı kullanma izni) giderleri kooperatife ait olacaktır. Ayrıca arsa (emlak) vergisi, cins düzeltme harcı vs. dahil tüm diğer vergi, resim ve harçlar kooperatife aittir.
3.4-Mevcut durumda inşaat, yapım ruhsatı alınarak ihale edilmiş olup, daha sonra imar artışından dolayı taraflar proje değişikliğine gittikleri taktirde, bu değişiklikle ilgili her türlü vergi, resim ve harç giderleri konusunda taraflar anlaşacaklardır. İmar artışından 1 hisse kooperatife, 2 hisse yükleniciye verilecektir.

Devami icin bize ulasin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir