Kooperatif inşaat tamamlama kredisi h

AlıntıdırEkran Resmi 2015-12-13 09.30.20

kooperatif tamamlama kredisi ya da inşaat tamamlama kredisi; inşaatlarını hızlı bir şekilde bitirmek isteyenlere bankaların sunduğu bir kredi kampanyasıdır. Hangi banka inşaat tamamlama kredisi veriyor.

 

 

Konutunuzun geri kalan inşaatını hızlandırarak bir an önce tamamlamak için bankalardan, 120 aya varan vade seçenekleri ile kredi alabilirsiniz. Uygun ödeme koşulları altında verilen bu krediye ipotek olarak inşaatı tamamlanacak olan gayrimenkul gösterilmektedir. İnşaatın seviyesi, ekspertiz tarafından belirlendikten sonra konutun tamamlanması için gerekli olan masraf ve harcamalar için kredi alabileceğiniz birçok farklı banka ve kampanya bulunuyor. Ancak bankalar, minimum olarak \%70 oranında tamamlanmış inşaat halindeki konutlar için inşaat tamamlama kredisi veriyor. Evinizi kendiniz yapmak ya da kendiniz yaptırmak istiyorsanız, inşaatın tamamlanması için nakde sıkıştıysanız siz de bu kredi kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Bu krediyi veren bankalar arasında Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası gibi birçok büyük banka yer alıyor.

Ziraat Bankası 

İnşaat halindeki konutun inşaatının tamamlanması için 120 aya varan vade seçenekleri ile tamamlamak kredisi veren Ziraat Bankası, kredinin verilmesi için mülk sahibinden maddi teminat istemektedir. Bu krediden yararlanabilmek için başvurularınızı Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Halk Bankası 

Aylık \%1,29 faiz oranları ve 500 TL kredi tahsis ücreti ile Halk bankası da tüketicilere kooperatif tamamlama ve inşaat tamamlama kredisi veriyor. Halk bankası da bu krediyi verebilmek için, inşaat halindeki konutun minimum \%70 oranında tamamlanmış olması şartını koşuyor. Yeni evinde biran önce oturmak isteyenler için gereken nakit ihtiyacını karşılayan bankaya bu kredi için başvurularınızı şubelerden yapabilirsiniz.

Vakıfbank 

Hızlı Bitirme Kredisi kampanyası kapsamında tüketicilere, \%20 ile \%80 arasında tamamlanmış inşaatlar için kredi olanağı sağlayan Vakıfbank, düşük faizli seçenekleri ile inşaat tamamlama kredisi veriyor. Ancak bu krediden yararlanabilmeniz için kooperatif üyeleri konut finansmanı şartlarını sağlıyor olmanız gerekmektedir. Ayrıca konutunuzun inşaatı belediye sınırları içinde olmalı ve konutunuz adına kat irtifakı tesisi alınmış olmalıdır. İnşaatınızın devam ettiği süreçte, Vakıfbank’tan aldığınız hızlı bitirme kredisinin faizlerini ve inşaat bittikten sonra kooperatif üyelerine bölerek kredi ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tamamlanmayan inşaatınız varsa, inşaatı hızlandırmak ve bir an önce bitirmek için siz de kredinizi Vakıfbank şubelerinden alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir