Kooperatif yönetim denetim kurulu üyeleri ile personele eğitim zorunluluğu- Mayıs 2015

DETAYLI BİLGİ İÇİN info@ozmconsultancy.com

Değerli Üyemiz,

Türkiye Kooperatifçilik Strateji ve Eylem Planı kapsamında “Kooperatif Girişimciliği Eğitim Projesi “ başlatılacaktır.

Kooperatiflerin kuruluş ve işleyişine ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirme yeterliliklerine sahip meslek elamanları yetiştirerek kooperatiflerin yönetiminde profesyonel anlayışın yerleştirilmesini amaçlayan bu programdan;

Kooperatif ortakları ile kooperatiflerde yönetici, denetçi veya personel olarak çalışmış ya da çalışmak isteyen ve en az ilkokul seviyesinde eğitimin tamamlamış olanlar yararlanabileceklerdir. KOOP – GEP eğitimlerine katılmak isteyenlerin, il veya ilçelerindeki Halk Eğitim Merkezlerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Söz konusu programın açılması için en az 12 başvuru gerekmektedir.

Eğitim Süresince devam zorunluluğu bulunan program sonunda edinilen bilgiler sınavla ölçülecek ve başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığınca sertifika (Kurs Bitirme Belgesi) verilecektir.

Eğitimlerle İlgili detaylı bilgiye http://koop.gtb.gov.tr internet adresinin Bilgi Bankası bölümünde yer alan KOOP – GEP sayfasından ulaşılabilir. Programa katılmak isteyenler; Program içeriği , Halk Eğitim Merkezi Kursiyer Ön Kayıt Formu, Örnek Ders Programı , KOOP-GEP Eğitim Kitabı ve Örnek Kurs Bitirme Belgesine buradan erişilebilir.

Bilgilerinize rica ederim.

Muammer BERBEROĞLU Başkan

01.04.2015

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir