KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KOOPERATİFLER-KEMAL ÖZMEN DANIŞMANLIK

Danışmanlık yaptığımız bir kooperatifimiz

http://www.kartal.bel.tr/tr/haberler/Habergoster.aspx?id=3425

Yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü halkla birlikte gerçekleştirerek diğer belediyelere örnek olan Kartal Belediyesi, Tüm Emek İş Sitesi’nin temelini törenle attı.

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle Baltacı Mehmet Paşa Sokak’ta yer alan Tüm Emek İş Sitesi, ruhsatı ve iskanı bulunmayan bir site konumundaydı. Kartal Belediyesi ve Çevre Bakanlığı işbirliğiyle Tüm Emek İş Sitesi hem imar kaydına alınmış, hem de depreme dayanıklı olarak yeniden yapılandırılma sürecine alınmıştı. Tüm Emek İş Sitesi Kooperatifi’nin AC Yapı ile anlaşması ve arsanın ruhsatlandırılmasından sonra temel açma çalışmalarının tamamlanmasıyla 17 Ağustos 2013’de yıkımı gerçekleştirilen Tüm Emek İş Sitesi’nin temeli törenle atıldı.
Tüm Emek İş Sitesi’nin temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Kartal İlçe Yöneticileri, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi birim müdürleri, başkan danışmanları, mahalle muhtarları, Tüm Emek İş Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Emek İş Sitesi sakinleri ile Kartallılar katıldı.
Kurbanların kesildiği temel atma töreninde, Tüm Emek İş Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Doğan, Yönetim Kurulu adına yaptığı konuşmada, uzun ve zahmetli bir yolun sonunda Tüm Emek İş Sitesi’nin temelinin atılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek “Kartal Belediye Başkanımız Altınok Öz’ün ileri görüşlülüğü ve üstün gayretleriyle ilk adım atıldı. Bundan dolayı dönüşümü sağlayan Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ediyorum. Doğan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederken tüm paydaşlar için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir